Megfojtotta a feleségét egy férfi Szegeden

Vágólapra másolva!
A vádirat szerint a férfi 2019 óta élt házasságban a feleségével. Kapcsolatuk a gyerekük születése előtt kezdett megromlani, többször veszekedtek, mivel a nő próbálta rávenni a férjét arra, hogy külső segítséget kérjen. Volt, hogy a férfi hosszabb időre elköltözött úgy, hogy a felesége csak később tudta meg, hogy hol van. 2022 tavaszától veszekedéseik állandósultak. Az egyik vita után ölte meg a férfi az asszonyt.
Vágólapra másolva!

A férfi a feleségével és közös gyerekükkel 2022. november 15-én, Szegeden volt, amikor a kora éjszakai órákban a két felnőtt vitatkozni kezdett.

A vita után a nő a hálószobában lefeküdt, majd elaludt. A férfi éjfél után a hálószobában, az alvó felesége mellkasára térdelt, két kézzel megragadta a nyakát és addig szorította, amíg a nő nem mozdult. A nő a helyszínen az meghalt.

Fotó: Forrás: Ügyészség

Az ügyészség indítványozta, hogy a férfit ítéljék fegyházbüntetésre, azzal, hogy feltételesen ne engedhessék szabadon azelőtt, hogy a teljes büntetését letöltötte volna. 

Korábban egy férfi szintén megfojtotta a feleségét Ököritófülpösön, egy 69 éves budapesti férfi pedig egy késsel szúrta halálra a nála 16 évvel fiatalabb feleségét. Ahogy egy kalocsai férfi is halálra szurkálta a feleségét, akkor, amikor a nő kórházban volt.