Meg akarta gyilkolni az élettárást egy férfi Vecsésen

Vágólapra másolva!
Egy vecsési férfi rendszeresen verte az élettársát, és miután elköltözött, a nőtől továbbra is zaklatta. Tavaly januárban visszament a nő vecsési otthonához azért, hogy megölje. Betört a házba és egy késsel megszúrta a nőt, aki úgy védekezett, hogy arcon lőtte egy riasztófegyverrel.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő évekig éltek élettársi kapcsolatba, két közös gyerekük is született. A kapcsolatuk alatt többször is előfordult, hogy a férfi bántalmazta az élettársát, összeverekedtek. Meg volt róla győződve, hogy a nő megcsalja őt, ezért többször is elköltözött, de mindig visszament. 2022 februárjában újabb viták után a nő kérésére a férfi elköltözött otthonról, de a fenyegetésekkel nem állt le. Emiatt a nő annyira félt, hogy beszerzett egy riasztópisztolyt. 

2022 májusa és augusztusa között a férfi többször is megfenyegette a nőt azzal, hogy megkéseli, vagy rágyújtja a házat. Volt, hogy az utcán fenyegette a nőt egy késsel, de az is előfordult, hogy a kerítésen keresztül bemászott a vecsési ház udvarára, majd a bejárati ajtón dörömbölve követelte, hogy engedjék be. 

Pár hónappal később, novemberben és decemberben már azzal fenyegette a nőt, hogy agyonveri, vagy felvágja egy késsel. 

Tavaly januárban megint átmászott a kerítésen, majd berúgta a teraszajtót és bejutott a házba. Ott a megrémült, sikítozó nőt a kanapéra rántotta. Ráfeküdt a hason fekvő nőre, fogta a nyakát, a másik kezével pedig elővette a bicskáját. A nőnek sikerült kiszabadulni a szorításból, de menekülés közben elesett, a férfi úgy utolérte és megint ráfeküdt. Verekedni kezdtek, a nőnek megint sikerül kiszabadulnia és elérte az elérhető helyen tartott riasztópisztolyt. 

A férfinak azonban az előző verekedés közben sikerült megszúrnia az oldalán. A nő védekezésként a férfi arcába lőtt a pisztollyal, majd az utcára szaladt ahol segítséget kért. 

A nő életveszélyesen megsérült, az életét a gyors orvosi segítség mentette meg. 

Fotó: Police.hu 

Az ügyészség többek között emberölési kísérlet és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt emelt vádat a férfi ellen. 

Az Origo megírta, hogy korábban Debrecenben, Szegeden és Karádon is meg akarta ölni az élettárást egy férfi, egy budapesti nő pedig bérgyilkossal akarta megöletni az élettársát.