Egy 17 éves lányt erőszakolt meg egy férfi a II. kerületben

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi Budán támadt rá egy buszról leszálló 17 éves kamaszlányra a II. kerületben. Egy bokros területre vonszolta, és megerőszakolta. Mindez tíz éve történt, a férfit most a bíróság 5 és fél év fegyházra ítélte. Az ügyészség szerint az ítélet túlságosan enyhe. 
Vágólapra másolva!

A férfi 2013. július 29-én éjjel, a II. kerületben figyelt fel egy buszról leszálló 17 éves lányra, aki hazafelé tartott. A férfi követni kezdte, majd amikor utolérte, mellé lépett, és

kitépte a kezéből a telefonját, majd rátámadt. Közben lefogta a lány karjait, és befogta a száját, majd a vállára emelte és egy közeli bokros területre vitte.

A lány végig védekezni próbált, ütötte támadója hátát és segítségért kiabált, azonban hiába.

A férfi a lányt földre kényszerítette, az orrát és száját is befogta. A levegő után kapkodó kamasz egy idő után felhagyott az ellenállással. A férfi ezután megerőszakolta a fiatal lányt,

majd kivette a táskájából a lakcímkártyáját, megnézte, hogy hol lakik, majd annyit mondott neki, hogy ne jelentse fel. A lány ezután egy alkalmas pillanatban otthagyta a férfit, és hazarohant, ahol az anyja hívta a rendőröket.

Az ügyészség a férfival szemben szexuális erőszak miatt emelt vádat.

Ahogyan korábban megírtuk, a férfi 10 éven át bujkált a rendőrök elől, mire elfogták.

A bíróság a férfit bűnösnek mondta ki, és 5 és fél év fegyházbüntetésre ítélte.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyészség súlyosításért, a férfi és ügyvédje felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

Szintén Budapesten akart megerőszakolni egy férfi nyáron egy kamaszlányt, miután együtt iszogattak egy parkban, a fiatal azonban sikeresen megszabadult támadójától azáltal, hogy fejbe rúgta, majd elmenekült. Tavaly tavasszal pedig Újbudán próbált megerőszakolni egy román férfi egy fiatal lányt, aki azonban szintén erősebbnek bizonyult a támadójánál, így hosszas küzdelmek árán, de végül megmenekült.

Néhány évvel ezelőtt pedig három férfi egy buszon beszélgetni kezdett egy részeg, benyugtatózott, alig 14 éves lánnyal, majd kihasználva állapotát elcsalták egy patakpartra, ahol megerőszakolták.