Kuruzslók húzták ki egy nő és a fia több fogát Hajdú-Bihar vármegyében

fogorvos szájsebész plhegmone
Vágólapra másolva!
Egy nő és egy nyugdíjas férfi fogorvosnak adták ki magukat. A nő megvizsgált egy külföldi asszonyt, akinek ezek után több fogát kihúzták. Később az asszony fiát is megvizsgálta a nő, róla is megállapította, hogy több fogát ki kell húzni. A férfi azonban az ellátás közben az egyik fogát beletörte az állkapcsába.
Vágólapra másolva!

A külföldi asszony 2021 júliusban Magyarországon volt, amikor elkezdett fájni a foga. Felkeresett egy fogorvosi rendelőt, ahol a technikusként dolgozó megvizsgálta a beteget és azt mondta neki, hogy több fogát ki kell húzni. A nő elvállalta a beavatkozást egy Hajdú-Bihar vármegyei rendelőben.

Az asszony másnap elment a rendelőbe, ahol már ott volt a nő, valamint a nyugdíjas férfi, akinek fogász szakképesítése volt. Megvizsgálta az asszonyt, aki beleegyezett, hogy több fogát kihúzzák.

Az érzéstelenítő injekció beadása után a férfi kihúzta az asszony hét fogát, amiért közel 60 ezer forintot fizetett.

Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

Az asszony fia 2021 augusztusában fogfájásra panaszkodott, így amikor az anyja fogpótlás próbára visszament a rendelőbe ő is vele ment. A nő megvizsgálta a fogait, és további vizsgálatok nélkül megállapította, hogy négy fogát már nem lehet megmenteni, ki kell húzni azokat.

Pár nappal később a fiú visszament a rendelőbe, ahol a férfi beadta neki az érzéstelenítőt, majd megkezdte a fogak kihúzását.

A második fog azonban beletört az állkapcsába, ezért befejezték az ellátást.

A fiú később a nagy fájdalmai miatt szájsebészeti klinikára ment, ahol megfelelően ellátták. A férfi és a nő fogorvosi képesítés nélkül húzták ki a fogakat.

Az ügyészség társtettesként elkövetett kuruzslással vádolja a nőt és a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint a férfit tiltsák el a fogászattól.