Alföldi Róbert szerint el fogják hurcolni a homoszexuális embereket Magyarországon, ezzel kampányolt az RTL Klubon

Alföldi Róbert
Budapest, 2015. április 11. Alföldi Róbert rendező a Kabaré című előadás próbáján a Budapest Bábszínházban 2015. április 11-én. A Joe Masteroff, John Kander és Fred Ebb musicalje alapján készült darabot április 13-án mutatják be Alföldi Róbert rendezésében. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Felmondta a liberális kánont, sőt nácizva, kommunistázva szidta hazánkat és a gyermekvédelmi törvényt Alföldi Róbert. Az Őrült Nők Ketrece 400. előadása után az Átrium Színházban nyilatkozott a színész-rendező az RTL-nek, amelynek a riportjában az is elhangzott, hogy „kérdéses” az Átrium sorsa. Ez szintén kérdéseket vet fel azonban, hiszen Alföldi bulvárszínháza jövőre sem zár be, hiába mondogatják ezt évek óta, és hiába könyörögnek lépten-nyomon adományokért. Érdekes egybeesés, hogy a gyermekvédelmi törvény legnagyobb támadója éppen a Soros-birodalom, maga a milliárdos birodalom örököse, Alex Soros irányíthatja a gyermekvédelmi törvény elleni kampányokat. Talán innen számít újabb milliókra Alföldi és az Átrium?
Vágólapra másolva!

Az Őrült Nők Ketrece 400. előadása után az Átrium Színházban nyilatkozott Alföldi Róbert az RTL-nek. Ahogy az a csatorna riportjából kiderül Az Őrült Nők Ketrece című előadás egy meleg párról szól, akik éjszakai mulatót üzemeltetnek, ahol az egyikük a transzvesztita sztárfellépő. A darab kapcsán elmondták, az az elfogadásról szól.

Alföldi Róbert azonban nem volt ilyen elfogadó, nyilatkozatában nácizva, kommunistázva szidta Magyarországot és a gyermekvédelmi törvényt.

Úgy fogalmazott:

A riportban az is elhangzott, hogy „kérdéses” az Alföldi-féle bulvárszínház, az Átrium sorsa, ezért a darab producerei keresik a helyet, ahol jövő nyár után is játszhatnák az előadást.

Nácizott és kommunistázott Alföldi Róbert az RTL-nek Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ahogy arról az Origó is beszámolt, csodák csodájára jövőre sem zár be az Átrium, hiába hangoztatják ezt évek óta. Mint kiderült, sikerült összekalapozniuk a működéshez szükséges összegeket, azonban egyre nehezebben hihető, hogy az Átrium saját bevallása szerint is több mint 100 milliós fenntartási „lyuka" nézői/rajongói adományokkal betömhető.

Sokkal valószínűbb, hogy a jól bejáratott balliberális dollármédia-finanszírozási modellt vették elő, és ennek köszönhető az a „csoda", amely minden évadkezdéskor beköszönt az Átriumnál.

Érdekes egybeesés, hogy a gyermekvédelmi törvény egyik legnagyobb támadója a Soros-birodalom, maga a milliárdos Soros György fia, Alex irányíthatja a törvény elleni akciókat, már évekkel ezelőtt harcot indított a gyermekeket védő törvény ellen.

Sorosék aktívan támadják a gyermekvédelmi törvényt Forrás: Alex Soros X (Twitter)

Több olyan Brüsszelben befolyásos politikus is rárontott a magyar gyermekvédelmi törvényre, akik kapcsolatban vannak a Soros-birodalom örökösével.

Így az sem lenne meglepő, ha Alföldi „szívszorító” szavait a Soros gyereknek címezte volna, egyfajta segélykiáltásként – innen remélve újabb tízmilliókat ahhoz, hogy továbbra is megvalósíthassa önmagát az Átriumban.