Így emelték ki a tűzoltók a buszt az árokból - videó

Seregélyes, busz, baleset
Seregélyes, 2023. október 25. Összeroncsolódott autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél 2023. október 25-én. A jármű hajnalban oldalával az árokba csapódott. A balesetben egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan. A busz ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Mint ahogy korábbi cikkünkben írtuk, ma hajnalban felborult egy munkásokat szállító busz Seregélyesnél. A balesetben egy ember meghalt, egy ember súlyosan, huszonnégy utas könnyebben sérült meg. A tűzoltók daruval emelték ki az árokból a buszt, a mentésről videó készült. 
Vágólapra másolva!

Lesodródott az útról, több fát kidöntött és az árokban az oldalára borult egy munkásokat szállító autóbusz szerdán kora reggel Seregélyes és Sárosd között.

A buszon 50 utas volt, többségük ki tudott menekülni a felborult járműből.

A tűzoltók húsz embert segítettek ki a tetőablakokon és az első szélvédőn keresztül, egy utas az ülések közé szorult, őt feszítővágóval szabadították ki.

- írta Facebook-oldalán a Katasztrófavédelem.