Tűz volt az Etele plázában

kelenföldi városközpont áruház autóbusz cégtábla EGYÉB TÁRGY ÉPÜLET épületfotó felirat FOTÓ FOTÓTÉMA KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY KÖZTERÜLET pláza TÁRGY taxi tér utcai lámpa utcakép
Budapest, 2021. szeptember 5. Az Etele Plaza a Kelenföldi Pályaudvar tőszomszédságában, a megújult Etele téren. Buda új és egyben legnagyobb üzleti- és szórakoztató komplexuma szeptember 17-én nyílik meg a vásárlóközönség előtt. Az 55 ezer négyzetméter hasznos alapterületű bevásárlóközpont a Kelenföld vasútállomás és a Volánbusz-pályaudvar szomszédsága miatt kiemelkedő forgalomra számít. A pláza okos épület lesz, helymeghatározó és navigációs rendszer segíti a parkolást, applikáció a plázán belül is segítséget nyújt a tájékozódásban, az Ariadné magyar fejlesztés segíti a látássérült és vak látogatókat és a Stay Safe rendszer (vigyázz magadra) az egészségügyi vészhelyzetre válaszul Covid-biztos lesz. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A tűzoltók átszellőztették az érintett irodát a Hadak útján.
Vágólapra másolva!

Kisebb tűz keletkezett egy bevásárlóközpontban Budapest XI. kerületében, a Hadak útján.

A második emeleten egy zárt terű irodában volt tűz, amelyet a helyszínen tartózkodó szakember eloltott, mire a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkeztek.

A tűzoltó egységek ventilátorokkal átszellőztetik az irodát.

Budapest, 2021. szeptember 5. Az Etele Plaza a Kelenföldi Pályaudvar tőszomszédságában. Forrás: MTI/Jászai Csaba

A mentők egy embert kórházba szállítottak további vizsgálatokra.

(A címlapi kép illusztráció!)