Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz

KOCSIS Máté
Budapest, 2023. március 6. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. március 6-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
"A parlament őszi ülésszakának kezdetén - a szokásoknak megfelelően - a Fidesz és a KDNP képviselőivel kihelyezett frakcióülést tartunk szeptember 20-21-én Esztergomban" - írja Kocsis Máté a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott. Háborúpártiságával veszélyezteti Európa biztonságát, elhibázott szankcióival energiaválságot és gazdasági visszaesést idézett elő, ezért a jövő évi európai parlamenti választásokon változást kell elérni!

  • Háborúpárti brüsszeli vezetés helyett békepárti vezetést akarunk!
  • Meg kell akadályoznunk, hogy az elhibázott szankciókkal gyengítsék az európai gazdaságot!
  • Békét kell teremteni Európa határainál és a világ minden gazdasági régiójával együttműködő, sikeres európai gazdaságot kell építeni!
  • Szerintünk nem a genderpropaganda és a migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete!
  • Meg kell védeni a közös határokat és támogatni kell a családokat!
  • A brüsszeli kettős mércét meg kell szüntetni!

Erős és sikeres jobboldal nélkül ezt a változást nem lehet elérni Brüsszelben.

A változást akaró erőkkel Európában együtt kell működnünk, miközben itthon a külföldről fizetett hazai baloldal politikusait le kell győznünk, az ország szuverenitását meg kell védenünk!

Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel!" - zárja bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője.