Gyurcsányné után a dollármédiát is magához rendelte Biden háborúpárti embere

U.S. Capitol Commemorates First Anniversary Of January 6 Attack GettyImageRank2 Color Image Horizontal POLITICS
WASHINGTON, DC - JANUARY 06: Rep. Jason Crow (D-CO) speaks as members of Congress share their recollections on the first anniversary of the attack on the U.S. Capitol on January 06, 2022 in the Cannon House Office Building in Washington, DC. One year ago, supporters of President Donald Trump attacked the U.S. Capitol Building in an attempt to disrupt a congressional vote to confirm the electoral college win for Joe Biden. Mandel Ngan-Pool/Getty Images/AFP (Photo by POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egyszerre jelent meg gyakorlatilag azonos tartalmú interjú Jason Crow-val, Joe Biden háborúpárti küldöttével Soros blogján, a 444-en és a volt indexesek lapjában, a Telexen. Figyelemre méltó, hogy egyik interjú sem kérdés-felelet formájában született, ami arra utal, hogy Crow egyszerűen lediktálta a dollármédia propagandalapjainak a kampányszövegeket, amiket le kellett írniuk. 
Vágólapra másolva!

Tegnap David Pressman amerikai nagykövet berendelte a nagykövetségre Gyurcsánynét. A megbeszélésen váratlanul megjelent egy háborúpárti vezető demokrata politikus, Jason Crow is. A Gyurcsánynéval való találkozó tehát arról szólt, hogyan tudják fokozni a nyomást a magyar kormányon, hogy lépjen be Magyarország az orosz-ukrán háborúba, pörgesse fel a fegyverszállításokat, és minden, a magyar gazdaságot hátrányosan érintő szankciót is szavazzon meg. Pressman már több mint egy éve - Magyarországra való érkezése óta - megpróbálja az országot belepréselni a szomszédban zajló háborúba.

Jason Crow (jobboldalt Pressman mellett) célja, hogy belespréselje Magyarországot a háborúba Forrás: Origo

A dollármédiát is magához rendelte Biden háborúpárti embere

Most Soros György blogjának és a volt indexesek blogjának adott "interjút" a háborúpárti Jason Crow: a valóságban lediktálta az amerikai propaganda szövegeit.

Az Amerikából érkezett képviselő szélsőségesen háborúpárti, többször hangoztatta, hogy támogatja a fegyverek küldését Ukrajnának.

Nyíltan követeli, hogy minél több lőfegyvert szállítsanak minél gyorsabban.

Ahogy arról a Politico is beszámolt, Crow vezetésével több képviselő Bidennek címzett levelekben kérte fegyverek, lőszerek, rakéták, tankok és F–16-os vadászgépek küldését. Az F–16-osok kapcsán egy lőszerküldési programot is követel, valamint hogy az USA pilótákat és karbantartókat képezzen ki, illetve a komplett repülőgép-karbantartást szervezze meg.

A Gyurcsánynéval való találkozó tehát arról szólt, hogyan tudják fokozni a nyomást a magyar kormányon, hogy lépjen be Magyarország az orosz-ukrán háborúba, pörgesse fel a fegyverszállításokat, és minden, a magyar gazdaságot hátrányosan érintő szankciót is szavazzon meg. Az ehhez kapcsolódó utasításokat diktálta le most a dollármédiának is.