Power World inverteres hőszivattyúk lakossági és ipari felhasználásra

Vágólapra másolva!
Az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés a hőszivattyúk iránt. Szinte mindenki igyekszik megtalálni az „ellenszerét” a megemelkedett energiaáraknak, a lakossági és az ipari felhasználók egyaránt a költségek csökkentésére törekszenek. Ennek egyik legkorszerűbb módja a hőszivattyúk telepítése, ami nem csak anyagilag jó döntés, hanem környezetvédelmi szempontból is.
Vágólapra másolva!
Forrás: rifeng-hoszivattyu.hu

Power World Easylife hőszivattyúk lakossági felhasználásra

Egyszerű vezérelhetőség, rendkívül csendes működés és megfizethető ár jellemzi őket. A Power World hőszivattyúk -25 és +43 ℃ közötti hömérsékleti tartományban alkalmazhatóak a lakás fűtésére, hűtésére és a meleg víz előállítására. Energiahatékonyságuk A+++, vagyis tökéletesen illeszkednek a korszerű energiahatékonysági elvárásokhoz, valamint megfelelnek a TÜV, SÜD által kiadott ERP tesztjelentésnek is.

Az Easylife sorozat alacsony zajszintje és minimális fogyasztása elsősorban a teljes inverterességnek, a Panasonic ikerforgós kompresszornak, illetve az inverteres kefe nélküli ventilátor motornak köszönhető. A berendezésekben környezetbarát, R32-es hűtőközeg található, aminek a GWP értéke – vagyis globális felmelegedési potenciálja – jelentősen alacsonyabb a hagyományos R410A hűtőközegénél.

A Power World ipari hőszivattyúk energiatakarékosságban az élen járnak

A Power World hőszivattyúk az ipari méretű területek, mint például iskolák, csarnokok, hotelek, irodaházak fűtéséről, hűtéséről és a szükséges melegvíz készítésről gondoskodnak. Energiatakarékosságban az élen járnak, ugyanis 1 kW elektromos energia felhasználásával 4 kW hőenergiát képesek előállítani, aminek köszönhetően 75%-kal csökkenthető az energiafogyasztás a hagyományos elektromos fűtési módokhoz képest.

A Power World ipari hőszivattyúk -25℃-os környezeti hőmérsékleten is stabil fűtést biztosítanak. A rendszer teljesen automatikusan működik, karbantartási igénye pedig minimális, sőt, egyedülálló házfűtési technológiával is rendelkezik, ami hatékonyan képes megakadályozni a lefagyasztást.