Az angyalföldi gyilkos nem volt elég jó az ágyban, ezért ölhette meg barátnőjét

T. Róbert, Türk Róber
Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, holtan találtak egy 27 éves nőt Budapesten július 13-án este a rendőrök egy XIII. kerületi társasház egyik lakásában. A fiatal nőt saját barátja gyilkolta meg. A gyilkosságról most újabb megdöbbentő részletek derültek ki.
Vágólapra másolva!

A Blikk információi szerint férfiúi hiúság volt az oka, hogy a férfi megölte a párját M. Petrát:

a nő kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét, s szakítani akart vele, ez váltotta ki a gyilkos indulatot T. Róbertből.

Erről maga a gyanúsított vallott a nyomozóknak.

T. Róbert és áldozata, M. Petra Forrás: Instagram/T. Róber

A Blikk forrásai szerint a brutális emberölési ügyben a késen kívül felmerült egy

másik halálos eszköz is, egy kalapács.

Úgy tudni, hogy a gyilkos a bántalmazás során ezzel is rendkívül komoly sérüléseket okozott áldozatának. Még a rendőrséget is elborzasztotta a látvány.

Pszichológus szerint a szexuális teljesítményt becsmérlő kijelentések igen heves érzelmi kitöréseket válthatnak ki egy férfiből.

– Alapvetően feltételezhető, hogy ha ilyen szituációba kerül egy férfi, az önérzetében sérül ilyen mondatok hallatán. Szinte kasztrálja őt, szégyenérzet alakul ki benne, megjelenik az az érzés, hogy ő kevés – mondta el dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, hozzátéve: egy ilyen kijelentés képes kiváltani olyan feszültséget, amit nagyon nehéz kontrollálni.