A síneken aludt el egy részeg férfi Bátaszéknél

Vágólapra másolva!
A vonat dudálására ébredt egy férfi a sínek közepén, aki miután egy kocsmában részegre itta magát, egyszerűen leledőlt a vasúti pályán Bátaszéknél. A szekszárdi rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be az eljárást az ügyében.
Vágólapra másolva!

Egy vonat vezetője tett bejelentést júniusban amiatt, mert egy férfi az 50-es vasúti mellékvonal Hidas-Bonyhád és Bátaszék közötti szakaszán a vasúti síneken feküdt, és csak a vonat vészjelzésére állt fel onnan. A fiatal a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy

kora reggel a dohányboltba indult, de mivel még nem volt nyitva, betért a kocsmába, ahol sok töményt és sört is ivott.

Később a vasúti sínek mellett indult haza, de úgy érezte, le kell ülnie pihenni. Elaludt. Aztán a vonat hangos kürtölésére riadt fel.

Hirtelen lelépett a sínekről és beesett a bokorba, ami miatt könnyebb sérülést szenvedett.

A férfit megszondáztatták, ami kimutatta, hogy még a kihallgatása alatt is nagyon részeg volt.

Forrás: Police.hu

A rendőri intézkedés miatt a vonat nem tudta folytatni az útját, utasait busszal vitték a célállomásukra. Egy érintett pályaszakaszon közlekedő vonat pedig

közel 100 percet késett a férfi meggondolatlan tette miatt.

Forrás: Police.hu

A 25 éves részeg emberrel szemben vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult eljárás.

Kihallgatása során őszinte beismerő vallomást tett. A szekszárdi rendőrök gyorsított eljárásban zárták le az ügy vizsgálatát, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték el az ügyészeknek - írja a Police.hu.