Megszólalt az angyalföldi gyilkos, órákon keresztül beszélt: itt vannak a részletek!

Angyalföldi gyilkos letartóztatása, Fő utca, gyilkosság, emberölés, Véső utcai gyilkosság, T. Róbert, Türk Róbert Dániel, 2023. 07. 21.
Vágólapra másolva!
Órákon át tartott az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított T. Róbert kihallgatása, amely során a gyanúsított számos megrázó részletet mondott el a hatóságoknak a gyilkossággal kapcsolatban. Az is kiderült, hogy hol bujkált, valamint, mi volt az első tette azt követően, hogy megölte a barátnőjét.
Vágólapra másolva!

Elkezdődött az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított T. Róbert kihallgatássorozata

Az Origo is megírta, hogy a férfit közel egy hete tartóztatták le, miután brutális kegyetlenséggel végzett 27 éves barátnőjével, M. Petrával. Azt követően, hogy elmenekült a lakásból, egy hídon próbált meg öngyilkos lenni, azonban nem merte megtenni a végzetes lépést, helyette inkább a Római part egyik romos szállodájába vette be magát, ahol öt napig csövezett.

Az elfogását követően mindent részletesen bevallott és letartóztatták. Azonban hiába vallott színt már az első pillanatban, kihallgatásának korántsem lett vége, a Borsnak korábban nyilatkozó ügyvédje szerint sok múlik majd azon, hogy mit mond a rendőröknek.

– szögezte le a védő. A gyanúsított első kihallgatása maratoni menet volt.

– magyarázta Somos Zoltán.

Itt egyébként sok részletre fény derült: Róbert elmondta, hogy versenyszerűen teniszezett, rengeteget járt az egyik legnagyobb magyar focicsapat meccsére is.

Forrás: Magyar Nemzet

– fogalmazott a védő a Borsnak. Az ügyvéd a lap kérésére azt is elárulta, hogy Róbert azóta bánja hátborzongató tettét.

A gyanúsított jelenleg a Nagy Ignác utcai börtönben van, de nemsokára átszállítják. Mind a két helyszínen a legszigorúbb biztonsági intézkedések lesznek érvényben az esetében, az ügyvéd szerint "legfőképpen amiatt, hogy őt ne bántsák".