Meg akarta ölni a feleségét egy férfi, mert a nő el akarta hagyni

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy szombathelyi férfi rendszeresen bántalmazta a feleségét, aki ezt megelégelte és el akart válni. A férfi ezt nem tudta elfogadni, ezért meg akarta ölni az asszonyt.   
Vágólapra másolva!

A férfi és felesége között annyira megromlott a viszony, hogy a férj az asszonyt azzal is meggyanúsította, hogy nem ő az apja a 2020 októberében született gyereküknek.

A nőt már a terhessége alatt is végig azzal fenyegette, hogy megöli a „fattyút", őt pedig megfojtja.

A nő a gyerekkel 2021 szeptemberében végleg elköltözött a férfitól.

A férj 2021 októberében egy ismerősét felkereste azzal, hogy 3 millió forintot ad neki, ha segít megölni a feleségét.

2021. november 9-én Szombathelyen meglátta feleségét egy másik férfival együtt, ezért elhatározta, hogy megöli. Elment a nő házához, ahol elrejtőzött, és várta, hogy hazaérjen. Amikor a nő megérkezett és kinyitotta a bejárati ajtót, volt férje mögé lépett, hátulról elkapta a nyakát, majd belökte a házba. Ezután elvette a telefonját, és a segélyhívásra alkalmas óráját. A magával vitt ragasztószalaggal körbetekerte a fejét, orrnyílását és száját is érintve, hogy ne tudjon lélegezni. Amikor a nő védekezni próbált, kezeit és lábait is összekötötte.

Közben végig fojtogatta, bevásárlótáskát húzott a fejére, arcára párnát szorított, miközben folyamatosan ismételgette, hogy "Dögölj már meg!".

A nő nem hagyta magát, egész idő alatt védekezni próbált, végül sikerült a házból kijutnia és a szomszédtól segítséget kérnie. Eközben a gyerekük a nő autójában aludt.

A férfi elmenekült a helyszínről, és megpróbált öngyilkos lenni. A nő kitartó védekezésének köszönhetően életben maradt, és könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Szombathelyi Törvényszék a férfit gyilkossági kísérlet miatt 7 év fegyházbüntetésre ítélte.A végzés fellebbezések miatt nem lett jogerős. Másodgokon a fellebbviteli főügyészség azt javasolja, hogy a bíróság súlyosbítsa az ítéletet. - írja az Ügyészség oldala.