A pedagógus-béremelést akadályozó baloldal már megint csak balhézni akart

újra jelenléti oktatás van, felső tagozatosok és gimisek is újra mennek suliba, iskola, oktatás, gimnázium, covid-19 koronavírus korona vírus nyitás iskola járvány fertőzés általános iskola maszk, védőfelszerelés, tanár, diák,
Nyíregyháza, 2021. május 10. Nyolcadik osztályos diákok beszélgetnek osztályfőnöki órán a jelenléti oktatás első napján a Szent Imre Katolikus Gimnázium és Általános Iskola osztálytermében Nyíregyházán 2021. május 10-én. A beoltottak számának növekedésével életbe lépett új szabályok nyomán ezen a napon újraindult a jelenléti oktatás az általános iskolák felső tagozatán és a középiskolákban a koronavírus-járvány miatt elrendelt lezárás után. MTI/Balázs Attila
Vágólapra másolva!
A pedagógus-béremelést akadályozó baloldal ma is csak balhézni ment, nem egyeztetni - közölte a szerdai egyeztetés kapcsán a Fidesz. 
Vágólapra másolva!

A szerdai belügyminisztériumi találkozón ismét egyértelművé vált, hogy a baloldal valójában csak balhét akar és akadályozni akarja a pedagógusok béremelését. Ma is csak balhézni jöttek, nem egyeztetni. A baloldal emberei a mai ülésen is bekiabálásokkal provokáltak, és már az elején kijelentették, hogy „nem egyeztetni jöttünk" - közölte a Fidesz.

A párt szerint felháborító, hogy a baloldal brüsszeli politikusai havi 5-6 millióért azért dolgoznak, hogy a magyar pedagógusok ne kereshessenek 800 ezer forintot.

A kormánypártok teljes mértékben egyetértenek azzal, hogy a pedagógusok bérét jelentősen emelni kell, az új pedagóguséletpálya-törvény tervezete éppen ezt alapozza meg - tették hozzá.