Az antiszemita Gyöngyösi Mártont hívta meg a zsidó húsvét első napját ünnepelni az amerikai nagykövet

Vágólapra másolva!
Elképesztő módon alázta meg a zsidó embereket David Pressman amerikai nagykövet, aki a zsidó húsvét, a pészah első napján széderesti vacsorát adott meghívott vendégeknek. A vacsorára pedig meghívta a világ hetedik legantiszemitább emberének választott Gyöngyösi Mártont, aki listázni akarta a zsidókat, gúnyolódott a holokauszt áldozatain és több antiszemita kijelentést is tett.
Vágólapra másolva!

Pressman büszkén közzétett négy fényképet is az eseményről. Azt, hogy Gyöngyösi nem tévedésből volt ott, az is bizonyítja, hogy a négy közzétett képből hármon is szerepelt. Íme:

Gyöngyösi meghívásán a kommentelők is megdöbbentek. Volt, aki felsorolva Gyöngyösi rasszista megnyilvánulásait, ennyit írt: Pressman, you have made yourself a clown (Pressman, bohócot csinált magából). Voltak, akik azt is megjegyezték, hogy Gyöngyösi részt vett a krími orosz álnépszavazáson, legitimálta azt, ezért kitilltották Ukrajnából. De persze, Pressmant ez sem érdekelte, meg az sem, hogy az egész zsidóságot alázza meg Gyöngyösi meghívásával. Két jellemző komment:

Kedves Pressman Úr! Sajnos a látottak alapján az Ön szellemi képességei, valamint erkölcsi értékei megkérdőjelezhetők. Ön, Uram, szégyent hoz a hazájára, és egyáltalán nem szívesen látott személy itt nálunk. Menjen haza, adja át a helyét másnak!

Uram, lenyűgöző látni örömét a magyarországi nácik és kommunisták társaságában.

A világ hetedik legantiszemitább emberének választott Gyöngyösi Márton néhány éve a parlamentben felszólalva listázni akarta a zsidókat, többször sértegette és gúnyolta a holokauszt túlélőit és áldozatait.

Joe Biden emberének, David Pressmannek úgy tűnik, semmi nem számít: egy közismert zsidógyűlölőt, a világ hetedik legantiszemitább emberét hívja meg egy zsidó ünnep tiszteletére szervezett vacsorára, és büszkén barátkozik vele.

Gyöngyösi Márton antiszemita kijelentései közül néhányat itt soroltunk fel.