Vérfürdőbe torkollott egy borsodi családi buli

kés illusztráció
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészségen egy 32 éves férfit, aki egy családi rendezvényen részegen rátámadt a saját testvéreire. Egyiküket hasba szúrta, de a kés pengéje eltört, ezért egy újabb kést vett magához, és a másik testvérét már azzal a késsel döfte nyakon, mellkason és a karján többször is.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2021 őszén egy meglehetősen részeg férfi Borsodnádasdon volt a rokonaival egy családi ünnepen. Már sötét volt, amikor a ház konyhájában összeveszett a részeg testvéreivel és a vita elfajult. A 32 éves férfi felvett egy több mint 8 centis pengéjű kést, amivel megfenyegette az egyik testvérét, mire a másik testvére közbeavatkozott. El akarta venni tőle a kést.

A férfit hasba szúrta, amibe a kés pengéje beltört.

Amikor áldozata összerogyott, a támadó újabb kést vett magához. Ez már nagyobb volt, mint az előző. Ennek a pengéje már 10 centis volt. Rátámadt a másik testvérére.

A nyakán, a felső testén és a karjain is többször megszúrta.

Áldozata elájult.

A hason szúrt ember valahogy feltápászkodott a földről, és odalépett a többször megszúrt, eszméletlen testvéréhez, akit a szomszéd portáig vonszolt.

Ott kért segítséget.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

A támadót a harmadik testvére fékezte meg azzal, hogy megakadályozott egy újabb támadást. Az egyik áldozat 8 napon túl gyógyuló hasi szúrt sérülést szenvedett, míg a másik közvetett életveszélyes állapotba került. Az ügyészség a letartóztatás alatt álló, büntetett előéletű, különös visszaesőnek számító férfivel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.