Meghalt a szentgotthárdi balesetben megsérült 16 éves lány

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Belehalt sérüléseibe a szombathelyi kórház intenzív osztályán az a 16 éves lány, aki az anyósülésen ülve szerda este súlyos autóbalesetet szenvedett Szentgotthárdnál.
Vágólapra másolva!

Egy friss jogosítvánnyal rendelkező 17 éves szentgotthárdi fiú autóval közlekedett április 5-én, 20:30 körül a 7454-es számú úton Magyarlak felől Szentgotthárd irányába, amikor a 9-es kilométerszelvényben

a kocsi letért az útról, megpördült, majd a tetejére borulva csapódott a vízelvezető árokba.

Az előzetes hírek arról szóltak, hogy egy 16 éves lány a kórházba szállítást követően belehalt a sérüléseibe. Kira nagymamája és nevelőapja azonban nem sokkal később elárulták: a fiatal lány valóban rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, de még reménykednek benne, hogy magához tér.

A nagymama és az egész család reménykedett abban, hogy a mindig mosolygó Kira magához tér, ám ez sajnos nem így történt.

– mondta a gyászoló nagyszülő nagypéntek délelőtt a Borsnak.

Kira egészségügyi szakközépiskolába járt. Ápolónőnek készült, egész életét mások segítésének akarta szentelni. Most egészséges szerveivel segít majd a betegeken, családja ezt szeretné. A baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében még vizsgálja.