Több liternyi partidrogot találtak két embernél Erzsébetvárosban - videó

Vágólapra másolva!
Több liternyi randidrog vagy gina néven ismert kábítószert foglaltak le az erzsébetvárosi rendőrök két férfitól, akiket őrizetbe is vettek. Mint kiderült, az interneten rendelték a drogot, mellyel nemcsak barátaikat látták el, de ők is fogyasztottak belőle.
Vágólapra másolva!

A budapesti rendőrök március 10-én reggel egy erzsébetvárosi lakásban tartottak házkutatást, miután azt a füles kapták, hogy a lakók dílerek. A rendőrök gyanúja beigazolódott.

A lakásban több mint öt liter kábítószergyanús folyadék volt, amelyből a drogteszt GBL-t mutatott ki.

A hétköznapi nyelven Gina néven emlegetett partidrogon kívül adagoláshoz használt üvegcséket és közel egymillió forintot foglaltak le.

Forrás: Youtube/ PoliceHungary

Eközben a 38 éves Cs. Árpádot és társát, a 40 éves M. Gézát kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki, amelyen mindkét férfi beismerő vallomást tett. Elmondták, hogy a drogot az interneten keresztül szerezték be, maguk is rendszeresen használták, és barátaiknak is szívesen eladtak belőle.

A 7. kerületi rendőrök a két férfi őrizetbe vették és javasolták a letartóztatásukat. A történet ezzel nem ért véget, folytatják a nyomozást a rendőrök, már a vevőiket keresik - írja a Police.hu.