Szíven szúrta volt párját egy gödi férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy gödi férfi nem akarta befejezni a kapcsolatát a nővel, ezért összevesztek egymással, majd egy pillangó késsel többször megszúrta a nőt. A férfit pár kilométerrel távolabb elfogták a rendőrök, a nő pár nap múlva a kórházban belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Gödön, az egyik utcában hangos sikolyokat hallottak az ott lakók 2021. augusztus 11-én éjjel. Először egy éppen hazaérkező férfi sietett a nő segítségére. Futás közben rákiabált a támadóra, aki elmenekült.

Az árokban fekvő, több sebből vérző 34 éves nőt a mentők kritikus állapotban vitték kórházba, ahol két nappal később belehalt a sérüléseibe.

Forrás: Police.hu

A támadó ellen hajtóvadászatot indítottak a rendőrök, végül két kilométerre a helyszíntől fogták el.

A menekülési útvonalán, egy mogyorófa mellett megtalálták a véres pillangókést.

K. László nem tett vallomást, nem válaszolt a kérdésekre. Az igazságügyi elmeorvos-szakértők megállapításai szerint a férfi nem elmebeteg, nem szenved kóros elmeállapotban, hajlamos a legális és az illegális tudatmódosító szerek használatára. A szakértők szerint a késen talált vér a nőé.

A nyomozás a férfi vallomása nélkül is kiderítette, hogy mit történt. A férfi és a nő pár hónapos kapcsolata megromlott, K. László többször fenyegetőzött, nem akarta lezárni a kapcsolatot.

Aznap este összevesztek egymással, majd a férfi elővette a kését és ötször megszúrta a nőt, többek között a szívén.

A letartóztatásban lévő férfi ellen emberölés miatt indított nyomozást a rendőrök befejezték, napokon belül vádat emelhetnek ellene.