5 +1 extra, amire a bankkártyád képes lehet

Vágólapra másolva!
Ma már sokak számára nem is kérdés, hogy a vásárlás végén nem a papírpénz és az apró között kutakodnak, hanem néhány másodperc alatt bankkártyával vagy mobiltárcával fizetnek. De egy premium bankkártyabirtokos ma már ennél sokkal több kényelmi szolgáltatást vehet igénybe, legyen szó online vásárlásról, utazásról, vagy akár egy téli élményfürdőzésről. 5+1 extra, amiért megéri akár bankkártyát is váltani.
Vágólapra másolva!

Online vásárlási biztosítás: A Magyarországon kibocsátott Mastercard Platinum betéti- és hitelkártya, a Mastercard World Elite betéti- és hitelkártya, valamint az Üzleti vagy Vállalati Mastercard prémium betéti- és hitelkártya birtokosai számára a vásárlást követő 30 napon belül lopás, vagy a lakóhelyen véletlenül történt sérülés esetén a biztosító fedezi a termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártya birtokosának.


Kiterjesztett garancia: a Mastercard prémium bankkártyával online vásárolt háztartási vagy elektronikai készülék minimum 2 éves gyári jótállását a Mastercard biztosító partnere plusz egy évvel meghosszabbítja.


Legjobb ár garancia: Ha az online vásárlást követő 30 napon belül ugyanazt a terméket olcsóbban megtalálja a vásárló egy másik webáruházban, a két ár közötti különbözetet a biztosító visszatéríti.


Kényelmesen a reptéren: a Mastercard prémium kártyabirtokosai a gyorsabb és kényelmesebb reptéren eltöltött idő érdekében jogosultak a gyorsító sáv használatára és a Mastercard Lounge igénybevételére a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.


Több ezer magazin egy appban: a premium kártyabirtokosok számára a PressReader alkalmazás több mint 7000 nemzetközi magazinhoz biztosít hozzáférést, legyen szó politikai, gazdasági, életmód, tudományos, technológiai vagy szórakozással kapcsolatos témákról.


Családi élményfürdőzés az AquaWorld-ben: a legújabb extra szolgáltatásként a magyar kibocsátású Mastercard Gold, Platinum, World Elite lakossági kártyákkal rendelkezők használhatják a fürdőbe lépéskor a gyorsítósávot és az emeleti öltözőket. A kártyabirtokos és további öt fő pedig használhatja a lounge-ot.

Forrás: MasterCard