Egy szexvideó miatt állhat bíró elé egy férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Különleges személyes adattal való visszaélés miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki olyan pornográf felvételeket tett közzé, amihez nem volt joga.
Vágólapra másolva!

2020 decemberében egy internetes alkalmazáson keresztül több szexuális tartalmú videót is kapott egy férfi. Ezek a videók egy Komárom-Esztergom megyei embert ábrázolnak szexuális tevékenység közben. A férfi felvételeket letöltötte a számítógépére és a telefonjára is. Tavaly nyáron, június 15 - én úgy döntött, hogy a videón szereplő udta és beleegyezése nélkül feltölti az internetre is, aminek súlyos következményei lettek.

A szexvideón szereplő főnökeihez is eljutottak a felvételek, ezért egy másik pozícióba helyezték át őt.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az illető feljelentést tett a szexvideó nyilvánosságra kerülése miatt. A férfit elfogták. Most különleges személyes adattal visszaéléssel vádolják és indítványozták, hogy tárgyalás nélkül ítéljék el, kapjon pénzbüntetést.