Megölte magát a dunaújvárosi feleséggyilkos a börtönben

dunaújvárosi darabolós gyilkos
a dunaújvárosi darabolós gyilkos a helyszíni bejáráson
Vágólapra másolva!
Vasárnap megölte magát a börtönben az a 62 éves férfi, aki szeptemberben végzett a saját feleségével, majd feldarbolta és megpróbálta elrejteni a holttestét, de nem úszta meg, mert elkapták. A DO nevű, helyi hírportál értesüléseit a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata is megerősítette.
Vágólapra másolva!

Szeptember végén jelentették be, hogy eltűnt egy dunújvárosi asszony, egy helyben ismert, ex-vállalkozó felesége. Először eltűntként kezelték a rendőrök, aztán rájöttek, hogy bűncselekmény történhetett vele. A körülmények tisztázásra, és a sikeres bizonyítás érdekében nyomozócsoport alakult, amelyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói is résztvettek. Megpróbálták megtalálni a nőt, akinek a maradványait még a Dunában is keresték. A nyomozók egy idő után már azt feltételezték, hogy a férje végzett vele.

a dunaújvárosi darabolós gyilkos a helyszíni bejáráson Forrás: Police.hu

A férfi akkor vált az ügy elsőszámú gyanúsítottjává, amikor a kisteherautójában megtalálták a felesége testrészeinek maradványait a DO tájékoztatása szerint. A nyomozók arra jutottak, hogy szeptember 17-e és 21-e között valamikor

megölte és feldarabolta a nőt, majd a holttestét elrejtette.

Az egykor sikeres vállalkozót szeptember 26-án tartóztatták le emberölés gyanúja miatt.

Még egy hónapot sem töltött a rácsok mögött. Október 23-án ugyanis öngyilkos lett. Az ügyben vizsgálat indult.