Kiderült, ki a leggyorsabb sírásó - döbbenetes videó

Vágólapra másolva!
A szokatlan megmérettetésen sok fiatal is részt vett, az eseményről pedig videó is készült.
Vágólapra másolva!

Szombat reggel megrendezték az V. Országos Sírásó Versenyt Tatán a Kocsis úti temetőben - írja a Blikk.

A július 28-i versenykiírás szerint szerettel vártak minden temetkezésben dolgozó csapatot, szurkolóikat és az érdeklődőket is az V. Országos Sírásó Versenyen.

Szeptember 3-án Tatán, a Kocsi úti temetőben reggel 9:00 órakor indult a megmérettetés és ekkor szállt fel az első ásónyomok utáni porfelhő, melyben a földdel és egymással is megküzdve versenyeztek az ország sírásói.

A megmérettetésben pontos szakmai szempontok szerint értékelték a csapatok teljesítményét, így nem csak a gyorsaság volt az egyetlen erénye a győztes csapatnak.

Fontos értékelési szempont volt a hivatásunk szerinti tiszteletteljes, kegyelettel történő versenyzés éppúgy, mint a sírgödör pontos méreteinek betartása és a hantolás esztétikai megjelenése.

A találkozót egy jó hangulatú ebéddel zárult.

A nagy küzdelemről felvétel is készült, amelyen villámgyorsasággal ásták a sírokat a résztvevők. Az egyik képkockán az is jól látható, mekkora porban kellett dolgozniuk.

@lacika3487#buszkevagyok#mind#a#két#öcsémre #Tata#sirásó#verseny#foryouba#foryou#fy#fyp#lacika34♬ Hard Work - U.S. Drill Sergeant Field Recordings