Felismerhetetlenre verte feleségét egy sajószentpéteri férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség az ellen az 54 éves férfi ellen, aki részegen felkereste a tőle külön élő felesége barátnőjének sajószentpéteri házát és rátámadt a nejére.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi 2017 októberében Kanadában kötött házasságot a feleségével, aztán Magyarországra jöttek és egy sajószentpéteri lakásba költöztek. A férfi részegeskedő életmódja miatt a házasságuk megromlott. Tavaly májusban a nő a szintén Sajószentpéterben lakó barátnőjéhez költözött. Augusztus egyik éjszakáján a férfi részegen elment hozzájuk.

Szidni kezdte, majd fejbe rúgta és ököllel is ütötte-verte, ahol érte.

A nőnek sikerült kiszaladnia a szobából egy másik szobába, de a férfi oda is követte és folytatta a támadást. Eközben halálosan megfenyegette a nőt, azt mondta, meg fogja ölni. Az áldozat barátnője is otthon volt. Felkapott egy éjjeli lámpát és fejen ütötte vele a férfit, aki nem esett össze, a barátnőre is rátámadt.

Többször megütötte és közölte vele, hogy hozzá "kegyes lesz", mert őt egyszerűen csak megöli, míg a feleségét meg is fogja kínozni.

Aztán közölte vele, hogy nem hagyhatja el a szobáját, és újra azzal fenyegette, hogy ha megpróbál megmozdulni, megöli.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Amíg a férfi a barátnőt ütötte, felesége a szobából a konyhába menekült.

A férje követte és tovább ütötte, rugdosta.

A barátnő, aki félelmében nem mert kimenni a szobájából, felhívta a rendőröket és a mentőket, ez vetett véget a szenvedéseiknek. Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi abbahagyta a támadást. A feleség 8 napon túl gyógyuló bordatöréseket, darabos orrcsonttörést, ujjvégperc-törést szenvedett el, valamint a bal arcfél zúzódásos és a fülkagyló többszörös repesztett 8 napon belüli gyógytartamú sérülését. A feleség barátnője az ajkak és a szájüreg nyílt sebével járó 8 napon belüli gyógytartamú sérüléseket szenvedett el és ebből az okból hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészek a más ügyben már börtönben ülő férfivel szemben súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt vádat emeltek, börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványoztak.