Foglyul ejtettek és megerőszakoltak egy idős nőt Siklóson - videó

Vágólapra másolva!
Egy házaspár és a társuk megismerkedett egy 77 éves asszonnyal, akit később fogvatartottak egy siklósi házban. Ez idő alatt megszerezték a pénzét, eladták a házát és az egyik férfi még meg is erőszakolta.
Vágólapra másolva!

A házaspár mindkét tagját és a barátjukat is ítélték már el korábban amiatt, mert idős embereket fogadtak be, majd megszerezték a pénzüket. A szabadulásuk után úgy döntöttek, hogy folytatják a bűnözést. Az egyikük regisztrálta magát különböző társkeresőkön és közösségi oldalakon, hogy országszerte tudjon ismerkedni olyan emberekkel, akiket később kisemmizhetnek.

A 77 éves asszony az egyik ilyen társkeresőn kezdett el ismerkedni egy férfivel, aki többszöri üzenetváltás után azt javasolta, hogy látogassa meg őt Pécsett.

A találkozó után a banda Siklósra vitte az asszonyt, ahol elvették tőle az iratait és a telefonját. Bevitték a ház egyik szobájába. Mindig csak egy fogvatartóval együtt mehetett ki az épületből. Elvették tőle a bankkártyáját, levettek róla 3 millió forintot, majd az ezek után kapott összegeket is. Többször vetettek fel vele áruhitelt is több, mint 1 millió forintért.

Ezen felül eladták az otthonát, az árát pedig eltették.

Az asszony többször próbált megszökni, de a bandatagok mindig megtalálták és visszavitték a házba.

Az egyik férfi többször meg is erőszakolta.

Az ügyészség többek között személyi szabadság megsértése, szexuális kényszerítés és csalás miatt emelt vádat a banda tagjai ellen.