Három autót is feltört egy pomázi férfi

Vágólapra másolva!
Egy pomázi férfi egy éjszaka alatt három autót is feltört, majd az egyikből kilopott bankkártyával fizetett is az egyik dohányboltban. Saját bevallása szerint nyugtatókat vett be ezen az estén, ezért csak ködösen emlékszik a történtekre.
Vágólapra másolva!

Három ember tett bejelentést a rendőrség május 2-án arról, hogy feltörték az autóját Pomázon és kilopták belőlük az értékeket. A tolvaj nem válogatott. Minden vitt, amit talált, például fűkaszát, bankkártyát, szemüveget, forgalmi engedélyeket és cipőt is.

Egy lopott bankkártyával több mint 20 ezer forint értékben fizetett az egyik dohányboltban.

A rendőrök tanúkat hallgattak ki és helyszínelték, majd 3 napon belül sikerült azonosítaniuk a férfit, akit azonban nem találtak sehol, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. K. Mihályt végül Budapesten fogták el július 11-én. A férfi otthonában megtalálták a forgalmi engedélyeket, slusszkulcsokat és más, felcímkézett kulcsokat, rádiós magnót és a bankkártyát is. Amikor kihallgatták a 33 éves férfit, azzal védekezett, hogy

az ominózus napon családi problémái volt, ami miatt nagyon kiborult és erős nyugtatókat vett be, amitől csak ködösen emlékszik mindenre.

Forrás: Police.hu

A rendőrök javasolták a férfi letartóztatást, amit a bíróság július 13-án elrendelt. Lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt indítottak ellene eljárást.