Négy belga nőt támadott meg egy banda Borsodnádasdon

Vágólapra másolva!
Egy három nőből és egy férfiból álló banda Borsodnádasdon iszogatott egy kocsmában, majd hazafelé belekötött négy belga nőbe, akik szintén városban laktak.
Vágólapra másolva!

A banda tagjai tavaly augusztusban részegedtek le a borsodnádasdi kocsmában. Ugyanitt iszogattak a nők is, akiket a helyiek csak „belgák"-ként ismernek. A nők anya-lánya kapcsolatban vannak egymással. Késő este indultak haza, amikor az utcán találkoztak a bandával. A magyar nők kötekedni kezdtek, az egyikük meg akarta simogatni az egyik belga nő kutyáját, de az nem engedte. A támadók pénzt kértek, de a nők ezt is visszautasították.

A banda három női tagja ezek után rátámadt a kutyát sétáltató nőre. Az egész testén többször megütötték. Közben a férfi egy másik nőt vert meg ököllel és meg is rugdosta, amikor már a földön volt.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Két nő rátámadt a tolókocsis belga nőre is, amit csak akkor fejeztek be, amikor egy autós rájuk szólt.

Az egyik belgának kificamodott a karja, ami 8 napon túl gyógyult, a kutyasétáltató pedig könnyebben megsérült. Az ügyészség a három nő és a férfi ellen garázdaság, súlyos testi sértés és könnyű testi sértés miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket felfüggesztett börtönbüntetésre.