Spóroljon időt: intézze bevásárlását online, biztonságosan!

tesco
A lassan két éve tartó járványidőszakban kiemelt jelentőségűvé vált, hogy a friss élelmiszereket, háztartási cikkeket és egyéb termékeket biztonságos módon szerezzük be és közben időt takarítsunk meg.
Vágólapra másolva!
A lassan két éve tartó járványidőszakban kiemelt jelentőségűvé vált, hogy a friss élelmiszereket, háztartási cikkeket és egyéb termékeket biztonságos módon szerezzük be és közben időt takarítsunk meg. A hazai élelmiszerláncok zöme gyorsan reagált a megváltozott fogyasztói szokásokra, és ma már számos szolgáltatás közül választhatunk egy-egy internetes élelmiszer-beszerzés alkalmával. Cikkünkben górcső alá vettük az online bevásárlás lehetőségeit.
Vágólapra másolva!

A világunkat alapjaiban megrengető pandémia következtében jelentősen átalakultak a fogyasztói szokások hazánkban, és a vásárlások alkalmával olyan prioritások kerültek előtérbe, mint a biztonság, a hatékonyság és a kényelem.

A szolgáltatók is felismerték a megváltozott igényeket, ezért a legtöbben ma már online is értékesítenek. Köztük számos élelmiszerlánc széles körű bevásárlási lehetőséget nyújt a vásárlóknak, így napjainkban könnyen kiválaszthatjuk otthoni készleteink feltöltésének számukra legkedvezőbb módját.

Minden bizonnyal sokak számára az internetes vásárlás egyik legfontosabb előnye, hogy nincs tömeg, a sorban állás helyett tehát otthonunk kényelméből válogathatunk, és jelentős mennyiségű időt, illetve energiát spórolhatunk azáltal, hogy az ajtónkban vesszük át a megrendelt termékeket.

Számos előnnyel jár, ha készleteinket lehetőség szerint az interneten keresztül töltjük fel. Forrás: shutterstock

A széles körű fejlesztéseknek hála, mára a különféle élelmiszereken kívül több háztartási és szépségápolási termék, kisgép, lakberendezési és konyhai kellék is megrendelhető online a legtöbb hazai kereskedő kínálatából.

Így szinte minden olyan dolgot be tudunk szerezni a neten keresztül, amit az áruházban vennénk meg.

Az online szolgáltatók zöme kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra is, így környezetbarát szokásainkat sem kell feladnunk. Rendelésünk véglegesítésekor dönthetünk arról, hogy bevásárlótáskával vagy anélkül kérjük a kiszállítást.

Az online üzletek átlátható kínálattal, kategóriákba és alkategóriákba sorolt termékekkel várják vásárlóikat, sőt némely esetben rá is tudunk szűrni bizonyos termékekre, így még könnyebben megtaláljuk, amit keresünk.

Amennyiben pedig valamelyik megrendelt termék mégsem elérhető az adott áruházban a bevásárlás összekészítésének napján, a rendelés során általában lehetőségünk van árban és minőségben is közel azonos helyettesítő terméket kérni.

A lassan két éve tartó járványidőszakban kiemelt jelentőségűvé vált, hogy a friss élelmiszereket, háztartási cikkeket és egyéb termékeket biztonságos módon szerezzük be és közben időt takarítsunk meg. Forrás: Tesco

Az internetes szolgáltatások további előnye, hogy a legtöbb bevásárlóplatformon korábbi vásárlásaink bármikor visszakereshetők. Ez különösen akkor hasznos, ha rendszeresen ugyanazokat a termékeket szeretnék újra megrendelni, az ezeket tartalmazó lista ugyanis egy kattintással elérhető. A vásárlás ráadásul független az üzletek nyitvatartási idejétől, így bármelyik napszakban intézhetjük – amikor számunkra ideális.

Egyre többeknél honosodott meg a mindennapi bevásárlás helyett az a szokás, hogy munkába menet, utazás közben rendelik meg a szükséges termékeket és mire hazaérnek, a bevásárlás is megérkezik, akár már aznap.

Ha azonban úgy kényelmesebb nekik, az élelmiszereket személyesen is átvehetik: az előre kiválasztott időpontban odahajtanak a korábban megjelölt átvételi pontra, ahol a szolgáltató az összekészített rendelésüket még az autóba is berakja. Ezzel úgy spórolnak időt, hogy a napi rutinjuk sem borul fel, és több idejük marad a számukra fontos dolgokra.

(X)

Rendeljen könnyedén online otthona kényelméből, és bevásárlását akár már ma kiszállítjuk. Próbálja ki a Tesco Otthonról szolgáltatást, hogy több ideje maradjon az igazán fontos dolgokra.

A cikk a TESCO támogatásával készült.