Rendszeresen rátámadt a feleségére egy taszári férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Éveken át szavakkal és tettekkel is bántalmazta a feleségét egy középkorú férfi Taszáron. A nőnek tegnap lett elege, miután a karácsonyi bevásárláson is összevesztek és a férfi rátámadt. Férjét kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. 
Vágólapra másolva!

Egy elkeseredett taszári nő tett feljelentést válófélben lévő férje ellen tegnap. Azt mondta, hogy a férfi december 21-én délután - a karácsonyi bevásárlás miatti veszekedés során -

meglökte, a kezeit hátra csavarta és meg is ütötte.

A nő könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást. A nyomozás során kiderült, hogy máskor is történt már ilyen a házastársak együttélése során.

Az 56 éves férfi többször szóban és tettekkel is bántotta a párját.

A támadót a helyszínen elfogták a rendőrök és bevitték a Kaposvári Rendőrkapitányságra,

ahol kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre! Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!