A legkegyetlenebb kivégzési módokról gyűjtött felvételeket Dominik

Vágólapra másolva!
Rettegnek Tahitótfaluban, mióta a kommandósok elfogták T. Dominikot, aki az Iszlám Állam terroristáival állhatott kapcsolatban - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A TEK kommandósai fogták el október 4-én, hétfőn a fiatal férfit a település egyik forgalmas útján. Egy szemtanú szerint az akció úgy zajlott, mint a filmekben, a kommandósok esélyt sem adtak a 23 éves férfinak, pillanatok alatt a földre teperték.

T. Dominik elfogása Forrás: TEK

Tahitótfaluban azóta is téma a férfi, - mondta a lapnak egy helyi, sokat beszélgetnek arról, ki lehetett a srác, de igazán senki sem ismeri. "Egy haverom mondta, hogy tud róla pár dolgot, állítólag mindig fura volt, olyan magának való típus" - mondta a férfi.

Amióta a településen megtudták, hogy T. Dominik terroristákkal tartotta a kapcsolatot, sokan félnek.

"Ez egy békés hely, sosem gondoltam, hogy ilyen emberek élnek közöttünk. Borzalmas! Remélem, a családja normálisabb nála, és ők semmiféle őrültségre nem készülnek! - mondta a Blikknek egy középkorú asszony.

Hajdu János, a TEK főigazgatója az M1-en azt mondta, a mostani elfogás összefügg a júniusban Kecskeméten elkapott V. Kende ügyével. Ő volt az a fiatalember, aki felajánlotta szolgálatait az Iszlám Államnak. Az ő kommunikációelemzése során figyeltek fel T. Dominikre. Közben Németországból is kaptak jelzést, hogy

Dominik dzsihadista harcra buzdító tartalmakat osztott meg az interneten.

Elfogása után a számítógépén mintegy ezer képet, videót, ábrát találtak kegyetlen kivégzési módokról.