A jövő évi választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország akar-e lenni vagy sem

Horgos, menekültek, 2015.09.16.
Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok tüntetnek a magyar oldalon álló rohamrendőrökkel szemben a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendőrök a magyar-szerb határnál az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Ha Gyurcsányékon múlna, Röszke a mindennapok része lehetne - írja a Fidesz a röszkei zavargás 6. évfordulója alkalmából kiadott közleményében. 
Vágólapra másolva!

Hat éve történt a röszkei zavargás, amely csak az előszele volt annak, ami Európára és Magyarországra vár.

Migránsok tüntetnek a magyar oldalon álló rohamrendőrökkel szemben a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendőrök a magyar-szerb határnál az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le. A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát bevándorlókontinensé tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát.

A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását.

Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében. Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését.

A jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem.

Amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni.

Ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne. Gyurcsány embere, Karácsony Gergely kikotyogta, hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne. Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! - írja közleményében a Fidesz.