Titokban látogatta meg Jordán Tamás a kórházban fekvő Törőcsik Marit

Jordán Tamás Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja
Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja
Vágólapra másolva!
Hetek óta kórházban fekszik Törőcsik Mari, akinek állapotáról különböző pletykák keringenek, sőt a napokban a halálhírét is keltették a 85 éves legendának. Egyik legközelebbi barátja, Jordán Tamás felhívta a szombathelyi kórházat, ahol igyekeztek megnyugtatni, a legnagyobb titokban egy rövid látogatást is engedélyeztek a számára - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

- mondta el a Borsnak Jordán Tamás, aki külön engedéllyel látogathatta meg a kórházban Törőcsik Marit, igaz, csak két percre engedték be az intézménybe.

– mesélte el a rendező, aki valamelyest megnyugodott a találkozó után. A Bors azt is megtudta, hogy a nemzet színésze az egészségügyi intézmény egy teljesen elkülönített részén, saját szobában lábadozik.

Jordán Tamás Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Fotó: Polyak Attila - Origo

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház különszobája akár egy hotelszoba: külön fürdővel, mosdóval, teljesen felszerelt konyhával, légkondicionált hálóval, tévével, telefonnal és internettel is felszerelt. A kivételes figyelem, s a nagyfokú óvintézkedések pedig úgy tűnik, sikeresen védik őt a koronavírustól, Jordán Tamás mellett ugyanis a legenda unokája, Járai Máté is megerősítette: Törőcsik Mari nem koronavírussal fertőzött.

Egy éve nem látta a nagymamáját

– nyilatkozta a Borsnak az unoka, Máté, aki immáron egy éve nem látta nagymamáját, a járvány kezdete óta ugyanis azzal védi, hogy nem látogatja, nehogy véletlenül is megfertőzze - írja a lap.