Meg akarta verni az ügyészt a lengyeltóti sorozatbetörő

Vágólapra másolva!
Betöréssorozattal indította az új évet egy férfi, több házba is betört Lengyeltótiban, azonban a rendőrök minden alkalommal, még időben elfogták. Az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé, ahol elítélték. Az ügyészt megfenyegette, amiért javasolta a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

A többszörösen büntetett előéletű 54 éves lengyeltóti férfi januárban bement egy helyi udvarra, ahonnan biciklit és egy centrifugát akart ellopni.

A házigazda azonban rajtakapta, és visszakérte a holmijait, a tolvaj azonban nem akarta visszaadni, ezért a tulajdonos hívta a rendőrséget.

Forrás: Ügyészség.hu

Ezek után februárban lopott megint, akkor egy szemetes kukát, majd egy gyerekeknek való quadot vitt el, de amikor hazafelé tolta, a rendőrök megint elfogták.

Utoljára egy lengyeltóti ház garázsába lopózott be, ahonnan egy akkumulátort lopott el. Másnap azonban a rendőrök őrizetbe vették, és megtalálták a lopott akkumulátort is.

Az őrizetbe vétel után 72 órán belül bíróság elé állította az ügyészség.

A bíróság 3 év 10 hónap fegyházbüntetésre ítélte, és kizárta a feltételes szabadság lehetőségét.

A férfi az ítélet után káromkodva reagált a döntésre, majd veréssel fenyegette az ügyészt, mert az javasolta a letartóztatását - írja az Ügyészség.hu.