Halálra verte nevelt kétéves fiát egy férfi Budapesten, vádat emeltek ellene

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Gyerekgyilkosság miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki 2018 telén rátámadt élettársa kisfiára. Hiába próbálta újraéleszteni a támadás után, neki nem sikerült. A mentősök még kórházba vitték a koponyáján sérült gyereket, de három nappal később belehalt a sérüléseibe. 
Vágólapra másolva!

A férfi 2017 februárjában élettársi kapcsolatban élt egy nővel, akinek volt egy 2015 decemberében született fia. A férfi gyakran veréssel fegyelmezte a gyereket, de ezek még nem voltak annyira súlyosak, hogy a kicsi komolyabban megsérüljön. 2018. január 23-án, amikor a gyerek anyja elment otthonról, a gyerekre a nevelőapja vigyázott.

A férfi egyelőre ismeretlen okból megütötte a kisfiút egy kerek felszínű, keskeny tárggyal.

Az ügyészség a férfit gyerekgyilkossággal vádolja Forrás: Origo

A gyerek könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett. Másnap, amikor az anyja elindult dolgozni, a férfi megint egyedül maradt a gyerekkel.

Hirtelen megragadta, megrázta és összeverte annyira, hogy a fiú a klinikai halál állapotába került.

Amikor a támadó rájött, hogy mit tett, segítséget kért az egyik ismerősétől, ő hívta a mentőket. Eközben a férfi megpróbálta újraéleszteni a gyereket.

A mentőknek sikerült az újraélesztés, de a kisfiú olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a kórházban 3 nap múlva meghalt.

Az ügyészség a férfit gyerekgyilkossággal vádolja.