Külföldön futtatott lányokat egy somogyi testvérpár

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt
Vágólapra másolva!
Egy magyar férfi elköltözött Németországba, ahol két lányt futtatott. Eközben a testvére itthon szervezett be egy 18 éves lányt, akit ezek után kiküldött külföldre, ahol egy évig dolgozott. A lányról a férfi már akkor intim fotókat készített, amikor még kiskorú volt.
Vágólapra másolva!

A büntetett előéletű, 53 éves férfi évek óta ismerte azt a fiatal lányt, aki 2018 szeptemberében, 18 évesen beköltözött hozzá tabi otthonába.

Megegyeztek egymással, hogy a lány prostituáltként fog dolgozni, hogy eltartsák magukat.

A férfi felvette a kapcsolatot a testvérével, aki akkor már 2 lányt futtatott Németországban. A lány 2018 szeptember végén ment ki, ahol a férfi testvérének felügyelete alatt dolgozott.

Egy hónap alatt 1,5 millió forint hasznot hozott nekik.

illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

A lány 2019 februárjáig dolgozott Németországban. Azt nem lehet pontosan tudni, hogy mennyi pénzt kerestek vele. Kiadásuk is volt, mivel a lánynak mellnagyobbító műtéten kellett átesnie.

A vád szerint a férfi a lányról még 18 éves kora előtt készített intim fotókat, amiket a telefonján tárolt.

Az ügyészség üzletszerű kerítés, kitartottság és gyermekpornográfia miatt emelt vádat a testvérpár ellen. Azt javasolják, hogy ha beismerő vallomást tesznek, akkor a bíróság ítélje a férfit 5 évre, testvérét pedig 4 év 6 hónap börtönbüntetésre.