Kétórásra csökkent a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál

Csanádpalota, határátkelő
Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztottak. Aznap több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből.
Vágólapra másolva!
Az autósoknak egy órát kell várakozniuk a határátkelő kilépő oldalán. Pénteken kritikus volt a helyzet Csanádpalotánál: délután csaknem 40 kilométeres sor torlódott föl.
Vágólapra másolva!

Kétórásra csökkent a kamionok várakozási ideje szombat délelőttre a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán

a kamionsor öt kilométeres.

Tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál péntek délután Forrás: MTI/Rosta Tibor

Pénteken délután csaknem 40 kilométeres sor torlódott föl a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt, a várakozási idő elérte a tizenkét órát. A román-magyar határszakaszon a rendőrség honlapján szereplő adatok szerint a gyulai közúti átkelőnél alakult ki jelentősebb torlódás, ott négy órát kell a kamionoknak várakozniuk.