Egy erdőben rekedt egy nyírgelsei nyugdíjas házaspár

Vágólapra másolva!
A nyírbátori rendőrök találtak két idős emberre azután, hogy 32 órával korábban telefonon hívták őket egy erdő közepéről. Nem csak azt nem tudták megmondani, hol vannak, de az autóval sem tudtak elindulni. Egy éjszakát a csillagok alatt töltöttek. 
Vágólapra másolva!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 1-jén, szombaton 11 óra 23 perckor tett bejelentést egy nyírgelsei házaspár. Azt mondták, hogy Nyírpilisről tartottak hazafelé.

Egy erdőben eltévedtek, ahol még az autójuk is elakadt, úgyhogy nem tudják folytatni az útjukat.

Azt már nem tudták megmondani, hogy hol vannak.

A nyírbátori rendőrök azonnal elindultak a házaspár keresésére. A Nyírbátori Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Közterületi és Támogató Osztálya munkatársai, valamint a Legott Kutató Mentőcsoport és az encsencsi polgárőrség munkatársai ellenőrizték a Nyírpilis és Nyírgelse települések közötti mezőgazdasági utakat, erdős területeket, de sehol sem találták őket.

Eközben a 67 éves férfi és 62 éves felesége telefonon tartotta velük a kapcsolatot. Azt mondták, hogy nem mozdul el az autó mellől, van enni és innivalójuk és várják a segítséget.

Végül, 32 órányi kutatás után, egy rendőrökből álló csopot február 2-án 19 óra 25 perckor a Nyírpilis és Piricse települések közötti erdőben bukkant rájuk. A házaspár nem sérült meg. A sárban elakadt autójukat kihúzták, és elvitték. Az erdőben elveszett nyugdíjasokat pedig hazavitték a rendőrök.