Lelőttek egy kutyát Pogányban, rettegnek a helyiek

Vágólapra másolva!
Vasárnap este lelőttek egy kutyát az egyik pogányi ház udvarán. A helyiek attól tartanak, hogy a kutyagyilkos újra lecsap, de lehet, hogy ezúttal egy embert vesz célba. Eközben a rendőrség állatkínzás miatt indított eljárást az ismeretlen támadó ellen. 
Vágólapra másolva!

A földön fekvő állatot a gazdái találták meg vasárnap este. A nő és a párja nagyon szomorúak és dühösek, amiért ilyen megtörténhet.

Az egész településen nagy a felháborodás, valamint rettegnek is, mivel szerintük aki ilyesmire képes, az egy emberrel is végezhet.

A lelőtt törpespicc gazdája a Pécsi Újságnak beszélt arról, hogy azonnal hívták a rendőröket, akik hajnali háromig helyszíneltek.

Elmondása szerint fogalma sincs, hogy ki és miért gyilkolta meg a kutyájukat, de a férjével addig nem nyugszanak, amíg ez ki nem derül.

A nő hallotta a lövéseket, és a hatóság is megerősítette, hogy az állatot lelőtték. A lap megkereste a rendőrséget, akik elmondták, hogy állatkínzás miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Ha elfogják az elkövetőt, akkor akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat.