Komoly döntést fontolgat az egyik eltűnt villanyszerelő lánya

Vágólapra másolva!
A 2018-ban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán lánya elgondolkodott azon, hogy örökre elhagyja az országot. Mácsik Adrienn szerint elkeserítő, sőt, felháborító, hogy még nincs előrelépés az édesapja ügyében.
Vágólapra másolva!

A fiatal lány fél tőle, hogy soha nem tudja meg, mi történt apjával, akitől így még csak el sem tud búcsúzni.

Az 52 éves Mácsik Zoltán 2018 húsvétjén tűnt el, azóta senki nem tud róla semmit.

Megölésével volt főnökét, É. Imrét gyanúsítják, a győri férfi jelenleg házi őrizetben van.

"Most fogyott el az erőm, hogy menni kell, hiszen apának szüksége lehet rám. Mi az édesanyámmal tényleg mindent megpróbáltunk, hogy kiderítsük az igazságot, de egyszerűen állandóan falakba ütközünk. A rendőrséget hiába hívjuk, hogy miként áll a nyomozás, választ soha nem kapunk, ahogy az ügyészség sem méltat egyetlen sorra sem. Utóbbinak több levelet is küldtünk,

hogy kérjék ki a NASA felvételeit, hátha látszik rajta valami apa eltűnésével kapcsolatban, még csak annyit sem írtak, hogy elutasították a kérelmünket.

Úgy érzem, az áldozatok és hozzátartozóik érdekeivel és érzéseivel senki nem törődik, miközben a gyilkosoknak rengeteg joga van. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem szeretnék már Magyarországon élni"- panaszolta Adrienn, az eltűnt villanyszerelő lánya, akit nagyon felháborít, hogy szinte senki nem törődik az eltűnt emberekkel, miközben sok család szenved emiatt.

Mácsik Zoltán másfél éve közölte családjával, hogy találkozik É. Imrével, aki megadja neki milliós tartozását, aztán otthon találkoznak. A férfi soha többé nem tért haza.

É. Imrét pár nap múlva elfogták a rendőrök egy szombathelyi hipermarket parkolójában.

A győri vállalkozót, akit tavaly nyár óta házi őrizetben van, egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos meggyilkolásával is gyanúsítják.

A férfi továbbra is azt állítja, hogy semmi köze nincs a villanyszerelők eltűnéséhez. Sőt, mi több, hozzátette „bizonyos" ügyek miatt menekülniük kellett innen, és talán valahol ma is élnek.

É. Imre házi őrizetét decemberben négy hónapra meghosszabbították.

– közölte a Blikknek É. Imre ügyvédje, dr. Bagó Ottó.