Feljelentették a baloldali kamuvideó álmentősét

Németh Athina
Németh Athina
Vágólapra másolva!
Több ember sérelmére elkövetett gondatlan emberölés alapos gyanúja miatt tett feljelentést Horváth Leon, a műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevelt fia - írta meg a Ripost. Az ügyben nyomozás folyik.
Vágólapra másolva!

Személyes felháborodása miatt jelentette fel Demcsák Zsuzsa nevelt fia, a 22 éves Horváth Leon a baloldali kamuvideó álmentősét, Németh Athinát. Véleménye szerint, ha a nő valóban végzettség nélkül ápolt tíz embert, akik közül kilencen meghaltak, akkor

a szakszerűtlen ápolás hozzájárulhatott a halálukhoz.

A műsorvezető nevelt fia úgy fogalmazott a lapnak, hogy:

Németh Athina Forrás: ATV

Horváth Leon igazságérzetét mélyen sérti az álmentős viselkedése és az, ahogyan a baloldal politikai tőkét akart ebből kovácsolni.

–jegyezte meg Horváth. Mint fogalmazott, csak azt szeretné, ha kiderülne az igazság az ügyben. Azt pedig egyenesen gyomorforgatónak találta, hogy a baloldal a járványügyi helyzetet és beteg embereket használ fel gátlástalanul politikai céljai érdekében. A feljelentését a Fővárosi Főügyészségnek már benyújtotta. Célja pedig nem más, mint az, hogy a szocialista pártot is felelősségre vonják, ennek érdekében pedig további beadványokkal készülnek ügyvédeivel.

Mint ismert az MSZP-s országgyűlési képviselő, Korózs Lajos egy videót tett közzé a közösségi oldalán, amiben egy magát mentőtisztként bemutató nő, Németh Athina arról számolt be, hogy a járványügyi intézkedések miatt a kórházakból kikerült betegek közül tízet ő ápolt, akik közül kilencen meghaltak. A nőről azonban hamar kiderült, hogy nem dolgozik és nem is dolgozott egyetlen mentőszolgálatnál sem, sőt az egészségügyi dolgozók nyilvántartásában sem szerepel. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma már ekkor büntetőfeljelentést tett rémhírterjesztés miatt ismeretlen tettes ellen.