Súlyos baleset Győrszemerénél, mentőhelikoptereket is a helyszínre hívtak

Súlyos baleset a 83-ason Győrszemerénél: többen megsérültek, mentőhelikopterek érkeztek
Vágólapra másolva!
Öten sérültek meg egy balesetben Győrszemerénél a 83-as úton péntek délután, amikor egy tartályos kamion és két autó ütközött.
Vágólapra másolva!

Takács Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy az út 59-es kilométerénél történt a baleset, a sérülteket mentőhelikopterekkel és mentőautóval vitték kórházba.

Forrás: Kisalföld.hu/Gömbi autómentés

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére

az utat lezárták, a forgalmat Győr felől Kajárpéc irányába, Tét felől Győrszemere-hegy felé terelték.

Schreindler Ágnes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője azt mondta, hogy két embert a tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki a járművekből.

Forrás: Kisalföld.hu/Gömbi autómentés

Hozzátette, hogy a tartályos kamion nem szállított veszélyes anyagot.

A Kisalföld.hu információi szerint a balesetben négyen sérültek meg, két embert mentőhelikopter szállított a győri kórházba. Azt írják, hogy

az egyikük, egy 80 év körüli idős hölgy komoly mellkassérüléseket szenvedett, és lélegeztetőgépre is szüksége van, az intenzíven ápolják.

A másik súlyos sérült egy 27 év körüli fiatalember, aki végtagtörést, valamint hasi és mellkasi sérüléseket szenvedett. A balesetben egy 3 éves kisgyerek könnyebb fejsérüléseket szerzett, és a negyedik ember is könnyebb sérüléseket szenvedett.

Jelenleg közvetlen életveszélyben egyikük sincsen.

A police.hu szerint a baleset helyszínén a műszaki mentés és a szemle már véget ért, így az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.