Öt emberre gyújtotta rá a házat egy nő Miskolcon a rendőrök szerint

Vágólapra másolva!
Szándékosan gyújtotta rá a házat egy családra egy nő tegnap este Miskolcon a gyanú szerint. Valószínűleg egy levelet is írt nekik, amiben megírja, hogy meg fogja ölni őket. És az is valószínű, hogy korábban is próbálta már rájuk gyújtani a házat, most sikerült neki. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. 
Vágólapra másolva!

A rendelkezésre álló adatok alapján öten voltak abban a családi házban, melynek a teraszán lévő kanapét a nő szándékosan felgyújtotta.

Az így okozott tűz átterjedt a lakás tetőszerkezetére is.

A család tagjai, miután felébredtek és észre vették atüzet, azonnal kimenekültek a házból és hívták a tűzoltókat és a rendőröket.

A nő gyújtogatást megelőző napokban többször is okozott tüzet a család házának udvarán, melynek szétterjedését minden esetben a tűzoltók akadályozták meg.

Ahelyszín átvizsgálása közben – feltehetőleg a nőtől származó – a család halálára utaló fenyegető levelet is találtak.


A nő akár 20 évet is kaphat. Pont ezért, vagyis mert hosszú időre börtönbe kerülhet, a bíróság szerint fennáll a bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, és tartani lehet attól is, ha szabadon marad, megfélemlíti a családot, ezért elrendelték a letartóztatrását.