Megvertek és a kocsma elé dobtak egy férfit, aki majdnem kihűlt

Vágólapra másolva!
Egy Csongrád megyei falu kocsmájában úgy megvertek egy férfit, hogy nem tudott mozogni. A férfit ezek után kihúzták a kocsma elé, ahol majdnem megfagyott.
Vágólapra másolva!

A nő pultosként dolgozott abban a kocsmába, ahová a férfi 2018. januárjában délelőtt 11 órakor bement.

Az udvaron tűzifát kellett volna aprítania, valamint ki kellett volna takarítani a mosdót.

A férfi fröccsözni kezdett, óránként 2-3 deci bort ivott meg. Délután ért a kocsmába egy helybeli férfi, aki szintén italozni kezdett. A pultos nő szóvá tette, hogy a férfi nem végezte el a munkáját és a vendégek beszélgetésébe is beleszólt, ezért hazaküldte.

Ezek után a férfi a helybeli férfival kiment cigizni a kocsma elé, majd vissza akart menni, de nem akarták beengedni. A férfi ennek ellenére is visszament, ahol a helyi férfi arcon ütötte, ezek után még többször combon és csípőn rúgta már a földön.

A rúgásoktól a férfinak több helyen eltört a lába és a combizma is elszakadt. Emiatt nem tudott mozogni, sokáig ott feküdt a pult előtt.

Ekkor megérkezett a kocsmába a támadó rokona is, de sem ők, sem a pultos nő nem hívott mentőt. A nő arra kérte a két férfit, hogy húzzák ki megvert férfit a kocsma udvarára. Ott leültették egy padra majd visszamentek inni. A férfinak olyan fájdalmai voltak, hogy ülni sem tudott, ezért lefeküdt a földre, ahol fagypont közeli volt a hőmérséklet.

Nagyjából két óra múlva visszamentek érte, mert a pultos nő arra kérte őket, hogy vigyék ki az udvarról, mert zavarja a vendégeket.

A támadó és a rokona kihúzta a férfit a kerítésen kívüli nádashoz, majd visszamentek a kocsmába, ittak még majd hazamentek.

A vékonyruhában, a hideg földön fekvő férfi nem tudott segítséget kérni.

Csak azért nem fagyott meg, mert a kocsma egyik vendége oda ment ki elvégezni a dolgát, ahol ő feküdt, ő hívta a mentőket.

A férfit a szegedi kórházba vitték ahol meg kellett műteni. A sérülési 8 hét alatt gyógyultak meg, de maradandó sérülése is lett.

Az ügyészség a két férfit gyilkossági kísérlettel vádolja, a pultos nőt pedig segítségnyújtás elmulasztásával.