Fékezés nélkül hajtott egy kamionnak az ötgyerekes családanya

Vágólapra másolva!
A csörögi nőt nemcsak férje és gyerekei, de a szomszédok is gyászolják, és fel sem tudják fogni, hogy történhetett a baleset. Szombat óta a fél falu erre keresi a választ.
Vágólapra másolva!

Az ájult fiatalasszonyt a tűzoltók emelték ki a porrá zúzott roncsból.

A mentők azonnal kórházba vitték az nőt, útközben folyamatosan próbálták újraéleszteni, de sajnos már nem lehetett megmenteni az életét.

Borzasztó látvány fogadott a helyszínen: a kisautó alkatrészei szanaszét hevertek, az ütközéskor az egész teteje – érthetetlen módon – leszakadt – nyilatkozta a Blikknek Huszár Károly szemtanú.

Az anya szombat délután a kapuból még mosolyogva szaladt vissza a házba az ottfelejtett lottószelvényekért. Ezután bevásárolni, és tankolni ment, majd amikor ezekkel végzett, a kedvenc pékségükbe is beugrott. Ekkor történt a tragédia.

A Blikk információi szerint

a kamion vezetőfülkéjében működött a biztonsági kamera, melynek memóriakártyáját a rendőrök lefoglalták annak reményében, hogy az azon lévő felvétel választ adhat a kérdésekre.

A férj, Tatai János azt mondta a Blikknek, hogy maga indult el a 2/A úton, amikor hiába várta a feleségét.

– idézte fel az emlékeket János.

Amikor a férfi közölte gyerekeivel, hogy imádott anyukájuk nincs többé, a két kisebb, a hétéves Mercédesz és a nyolcéves Márk sokkot kapott.

Január 17-én éjféltől január 19-én este 8-ig szokatlanul sok, összesen 97 olyan közúti balesetnél helyszíneltek a rendőrök Magyarországon, amelyben megsérült valaki.

A rendőrség összesítése szerint halálos baleset történt, a továbbiak közül pedig 26 súlyos és 66 könnyű sérüléssel végződött - írja a Blikk.