A győri ellenzék szerint is Gyurcsányék állnak a kiszivárogtatott, lejárató felvételek mögött

Vágólapra másolva!
Kilépett a Jobbik négy képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben. Egyikük, Fodor Roland internetes bejegyzése szerint „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is". Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz".
Vágólapra másolva!

Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írja -, mert így terveik szerint a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük - minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba. Hozzátette, hogy

A Jobbik győri alapszervezete szerint a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármestert leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a

Fodor Roland egyben elnézést kért mindazoktól, akik az elmúlt időszakban azt hitték, hogy képesek lennének egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni.

A Jobbik győri alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely "kommunisták nélkül", a jobboldalon kívánja leváltani a Fideszt – írja a politikus.

A győri ellenzéki összefogást a Jobbik mellett a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum alkotta.