Elképesztő mit tett gyerekeivel egy nő

Vágólapra másolva!
A két gyerekért kicsivel több mint 2,7 millió forintot kapott egy kínai nő. A gyerekeket külön adta el, a kisfiút 1,9 millió, a lányt 850 ezer forintért. A Ma néven emlegetett nő állítólag azután döntött úgy, hogy megválik gyerekeitől, hogy a kicsik apja elhagyta őket, és nem fizetett neki semmit.
Vágólapra másolva!

Az apa állítólag a kétpetéjű ikrek születésénél sem volt ott, sőt egyszer sem látogatta meg a koraszülött kicsiket a kórházban. A babák egy hónapon át inkubátorban voltak.

Az anya miután hazavitte a gyerekeket, rögtön túl is adott rajtuk, és két olyan családnak adta el őket, akik 700 kilométerrel távolabb élnek tőle.

Amikor az apa, – akire csak Wu néven hivatkozik a külföldi sajtó – rájött, hogy a gyermekeit eladták, azonnal kapcsolatba lépett volt partnerével, de nem a gyermekeit kereste rajta.

Arra kérte a nőt, hogy fizesse ki helyette hiteltartozásának egy részét az ikrekért kapott összegből. A nő azonban addigra már elköltötte az összes pénzt.

Nagy álma volt egy új mobiltelefont, így – sok más mellett –azt vett magának a pénzből.

A szülőket azóta letartóztatták, és elvették a gyerekeket azoktól a családoktól, akik fizettek értük.

Az ikrek most a nagyszüleiknél vannak, akik azt ígérték, hogy a gyermekeket őszinte szeretetben és becsülettel nevelik majd fel.