Kivégezte a bátyja kutyáját, mert az elcsábította a barátnőjét

2019.09.11. 10:20

Egy hernádi férfi azért kezdett ámokfutásba, mert a bátyja elszerette tőle a barátnőjét. Baltával szétverte a testvére autóját, ezután következett a kutya – írja a Blikk.

Az ámokfutó férfi bosszút akart állni a testvérén, mert az elcsábította tőle a barátnőjét. Az idősebb testvér végignézte, ahogy az öccse szétveri az autóját, majd meggyilkolja a kutyáját.

"Egyszerűen nem értem, miért a kutyán vezette le a dühét, hiszen az a védtelen állat nem tehetett semmiről. Először a kocsimat verte szét, aztán beugrott a kerítésen, elégette a ruháimat, majd egy baltával kezdte el kergetni Fifit."Nem mertük megközelíteni, féltünk tőle" – mondta a férfi, aki a barátnőjével együtt végignézte, ahogy a testvére lemészárolja a francia bulldogját. Az eset után kihívták a rendőrséget és az állatvédőket is. A férfi reméli, hogy az öccse méltó büntetést fog kapni.

Képünk illusztrációForrás: Forrás: Flickr/Vincent Garcia

Kodolányi Endre, a Speciális Állatmentő Egység Alapítvány alapítója is kint volt a helyszínen. Elmondása szerint a kutya sérülései alapján szörnyű kínok között pusztult el.