Mindent összetört barátnője albérletében egy fiatal férfi

Vágólapra másolva!
Berúgta az ajtókat, összetörte az étkező asztalt, letépte a fürdőszobai tükröt, amit neki dobott a WC-nek, és még a ruhaszárítóba is belerúgott a férfi, akinek a barátnőjét kitették az albérletéből. A Tatai Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás miatt emelt vádat vele szemben.
Vágólapra másolva!

Egy heves vitával kezdődött az egész. A pár május 18-án reggel összeveszett az egyik közelben lévő bolt alkalmazottjaival a lépcsőház előtt. Nem ez volt az első alkalom, máskor is kiabáltak már egymással.

Amikor a lakás tulajdonosa meghallotta, hogy megint megtörtént, felszólította a fiatal nőt, hogy azonnal költözzön ki az albérletből.

A nő elsírta magát, mire

a férfi annyira dühös lett, hogy törni-zúzni kezdett a lakásban

- írja az ugyeszseg.hu.

Berúgta az ajtókat, összetörte az étkező asztalt, aztán letépte a fürdőszobai tükröt és neki dobta a WC-nek, végül belerúgott a ruhaszárítóba is.

Ezután kiment a lakásból, és kitépte a falból a biztonsági kamerát, majd hozzávágta a tulajdonos irodájának falához. Azután visszament a lakáshoz és a bejárati ajtót is berúgta.

Ezzel összesen 600 608 forintos kárt okozott a lakás tulajdonosának.

A férfi később beismerő vallomást tett.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, 1 év 7 hónap 15 nap börtön fokozatú, felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki, és kötelezze őt a rongálással okozott kár megfizetésére.