Keménymag: Ezüstsüveget kellett volna tenni Gyurcsányné fejére

Dobrev Klára; Gyurcsány Ferenc
Budapest, 2018. január 27. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke feleségével, Dobrev Klárával a 14. évértékelő beszéde után 2018. január 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Miközben Magyarországon illegális bevándorlók tízezrei masíroztak keresztül, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK EP-listavezetője egy kampányrendezvényen az egészet kampánytrükknek nevezte. Ezt is kifigurázták a Hír TV Keménymag című műsorában, de szót ejtettek Márki-Zay Péterék komikus amerikai utazásáról is.
Vágólapra másolva!

Komoly politikus az ufókról beszél a tévében – jegyezte meg Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója a műsorban Gyurcsányné kijelentéseivel kapcsolatban. Jeszenszky Zsolt, a műsor másik vendége szerint egy ezüstsüveget tenni kellett volna Dobrev Klára fejére, utalva ezzel az összeesküvés-hívők szubkultúrájában elterjedt alufóliasisakra, ami szerintük „a gondolataikat védi az idegen behatolástól”. Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa ugyanakkor rávilágított, hogy mókás, hogy az ellenzék mindig azzal jön, hogy migránsok valójában már nincsenek is.

Apáti Bence példaként említette, hogy a minap több száz észak-afrikai és közel-keleti, papírok nélküli illegális bevándorló foglalta el a Charles de Gaulle repteret.

– mutatott rá.

A teljes adást itt nézheti meg: